Novi Vale uitvaartbegeleiding | Wie is Novivale
226
page,page-id-226,page-template,page-template-full_width_wie,page-template-full_width_wie-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Wie is Novivale

 

Novi Vale  staat voor het nieuwe afscheid.

 

Afscheid nemen is eeuwenoud. Het enige dat verandert is de manier waarop. Daarom is ieder afscheid een nieuw afscheid. Novi Vale wil graag laten zien dat het anders mag. Dit betekent zeker niet dat alles anders moet. Het gaat bij een afscheid niet om wat gepast is of wat zou moeten. Ik kies liever voor passend. Dat wat past  bij  de overledene en de naaste nabestaanden. Dit kan heel anders dan anders zijn. Een afscheid mag klein zijn, bijvoorbeeld in de tuin of de woonkamer, of groot, bijvoorbeeld in het theater, of alles daar tussenin.

 

Ik zorg ervoor dat een uitvaart verloopt zoals jij het wilt. Ik ben creatief en neem graag de tijd om een mooi afscheid te organiseren. Een afscheid van een geliefde is niet iets dat je zomaar voorbij laat gaan.

 

Novi Vale  is er voor iedereen. Voor degene die gewoon koffie en cake na afloop wil of voor degene die eigenlijk wel een afscheid in het café wil met na afloop een borrel en een hapje. Voor degene die eigenlijk wel een rouwtruck wil of toch liever een koets. Voor degene die het graag klein wil houden en voor degene die veel mensen wil uitnodigen. Samen maken we de makkelijke en de moeilijke keuzes en zorgen we voor een gedenkwaardig afscheid.

Desiree_Welters