Novi Vale uitvaartbegeleiding | Voor de uitvaart
174
page,page-id-174,page-parent,page-template,page-template-full_width_voor,page-template-full_width_voor-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Voorbespreking

Het leven is onvoorspelbaar. We weten niet wat de dag van morgen ons brengt. Over je eigen afscheid praten is een hele opgave. Soms moeten we plotsklaps afscheid nemen van het leven. Waar eerst nog een toekomst was , is er opeens alleen nog maar het nu en het verleden.  Liever hou je gesprekken over je leven en je toekomst. Ook al is het moeilijk, door zelf vorm te geven aan je afscheid hou je zelf de controle.

Veel mensen willen liever niet nadenken over hun eigen uitvaart, maar het kan geruststellend zijn om een aantal zaken vast te leggen. Naast het verdriet en de pijn van het afscheid dat u moet gaan nemen, kan het rust geven om na te denken over het moment waarop uw dierbaren afscheid van u moeten gaan nemen.

Ik kan en wil u daar graag bij helpen.  Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt zelf een wensenlijst maken. We kunnen ook in een persoonlijk gesprek samen over uw wensen nadenken.  Bij plotseling overlijden heeft een document waarin uw wensen zijn vastgelegd,  grote waarde. Lastige keuzes, zoals ‘wil mijn geliefde begraven of gecremeerd worden?’ hoeven de nabestaande niet meer te maken.
U kunt altijd contact met mij opnemen als u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Een wensengesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.